Ο Λίονελ Μέσι «άνοιξε» τη συναυλία των U2 στο Μπουένος Άιρες

Ο Λίονελ Μέσι «άνοιξε» τη συναυλία των U2 στο Μπουένος Άιρες

Είναι μία από τις κορυφαίες ροκ μπάντες του κόσμου. Οι συναυλίες τους είναι το κορυφαίο γεγονός σε όποια χώρα και αν εμφανίστηκαν. Και όμως, ακόμη και οι U2 αναγκάστηκαν να υποκλιθούν στο Λίονελ Μέσι και την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Ο Bono αποθέωσε μάλιστα από σκηνής τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου.

Οι U2 βρίσκονται στην Αργεντινή στα πλαίσια της παγκόσμιας τουρνέ τους και μάλιστα ο Bono επισκέφθηκε και το Προεδρικό Μέγαρο και είχε συνάντηση με τον Μαουρίτσιο Μάκρι. Όμως η συναυλία τους, που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη το απόγευμα (ώρα Αργεντινής) πέρασε σε 2η μοίρα.

Τη συναυλία "άνοιξε" ο Νόελ Γκάλαχερ, που θα ολοκλήρωνε στις 19.00. Και εκεί άρχιζε το πρόβλημα, αφού όλοι ήθελαν να δουν τον αγώνα. Τη λύση έδωσαν οι διοργανωτές και οι U2. Στις 4 γιγαντοοθόνες του Estadio Unico de La Plata, συνδέθηκε το κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα και οι 53.000 φίλοι της μουσικής μετέτρεψαν τη σκηνή σε εξέδρα.
 
Έτσι ο Λίονελ Μέσι "έριξε" ένα ακόμη κάστρο και "άνοιξε μουσική συναυλία" μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε τι καλλιτέχνης της μπάλας θα ήταν...;

http://www.cnn.gr