Αγγειοχειρουργός με ιατρείο και στο Βόλο συνεργαζόταν με τον «μαϊμού» ογκολόγο!

Αγγειοχειρουργός με ιατρείο και στο Βόλο συνεργαζόταν με τον «μαϊμού» ογκολόγο!

Επιβεβαιώνεται τελικά η εμπλοκή γιατρού, με ιατρείο στο Βόλο,

στην ασύλληπτη για τον απλό ανθρώπινο νου υπόθεση του «μαϊμού» γιατρού, που εμφανιζόμενος σαν δήθεν ογκολόγος φέρεται να οδήγησε στο θάνατο τουλάχιστον δυο νέα παιδιά και ένα ηλικιωμένο, που τους έπεισε να διακόψουν τις θεραπείες τους και να ακολουθήσουν τη δική του!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ό,τι αφορά τις συνεργασίες του, στη δικογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνεται το όνομα ενός αγγειοχειρουργού που διατηρεί και στον Βόλο ιατρείο. Ο αγγειοχειρουργός ανήκει επίσημα στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ωστόσο είναι εγγεγραμμένος στο ειδικό μητρών του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας ως “επισκέπτης” καθώς διατηρεί και άλλα ιατρεία, σε διαφορετικές περιοχές της χώρας.

Στον Βόλο, όπου φέρεται να έχει υπηρετήσει σε στρατόπεδο στη Μαγνησία και να έχει κάνει “αγροτικό” σε Κέντρο Υγείας στο Νομό, ερχόταν και έκανε ιατρείο, νόμιμα πάντως, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Από τις αρχές εξετάζεται αν του παρείχε απλώς το ιατρείο του για εξετάσεις, έχοντας κι εκείνος πεισθεί ότι πρόκειται για πραγματικό γιατρό, ή αν υπάρχει κάποια αθέμιτη συναλλαγή μεταξύ τους.

Η δράση του Κοντού, όπως είναι το επώνυμο που κυκλοφορούσε, έχει αφετηρία το 2016 – με τα υπάρχοντα στοιχεία- οπότε και εμφανιζόταν ως διακεκριμένος γιατρός από την Ελβετία, υποσχόμενος στα θύματά του πρωτοποριακές θεραπείες με σκευάσματα από βότανα και δραστικές ουσίες κάνναβης.

Η θεραπεία που πρότεινε ήταν πεντάμηνη και τα βότανα τα προμηθευόταν από κατάστημα στο Πήλιο ( Πορταριά). Έπειθε τους ασθενείς να σταματούν τις θεραπείες τους με αποτέλεσμα να στείλει στον άλλο κόσμο δύο εφήβους και ένα ηλικιωμένο.
Αυτές οι περιπτώσεις έχουν προς το παρόν αποκαλυφθεί, μπορεί να υπάρχουν όμως και πολλές άλλες, τουλάχιστον αυτό εκτιμά η Εισαγγελία.

Υπενθυμίζεται ότι στο Βόλο καταθέσεις μέχρι τώρα έχουν κληθεί και δώσει τρεις ασθενείς.

thessaliatv.gr